kasim
kara

Projekt 3 – PRÆSTATIONS- og Portfolioside

Projekt 3 – PRÆSTATIONS- og Portfolioside

Projektbeskrivelse: Vores første semester eksamen på Multimediedesigneruddannelsen er en HTML og WordPress hjemmeside, en mundtlig individuel eksamen og en synopsis om vores 3 projekt. Procesportfolio – en WordPress blog hjemmeside. Vi har arbejdet i starten af vores uddannelse. Vi har skrevet alt om vores opgaver i løbet af semestret. Vi skulle skrive om opgavebeskrivelse og refleksioner om hvad vi har lært. Præsentationsportfolio – en Html og CSS hjemmeside koder fra bunden. Vi skal præsentere selv. Denne hjemmesiden bliver vores eksamen opgave.
Refleksioner: Jeg har en dybt kendskab og viden om HTML, CSS og WordPress. Jeg har lavet wordpress hjemmeside og HTML side. Derefter jeg testede mine hjemmeside. Jeg har lavet C.R.A.P Analyse af mine html side og re-designe igen. Så jeg testede mine hjemmeside flere gange for at få en god produkt. Jeg har vært flere gange i vejledning og har snakket mine lærer for at give mine bedste eksamenopgave. Selvom har jeg erfaring med wordpress og html, arbejdede jeg helt bunden og praktiseret mine viden om analyse, test og programmering.