kasim
kara

MovingArt Workshop Opgave

MovingArt Workshop Opgave

Hej. Det er min motionart opgave.

Moving Art Project har været rigtig udfordrende opgave. Jeg har lært animate program mere dybt. Jeg har arbejdet med photoshop før. Så der var meget sjovt og spændende til at arbejde med Adobe pakken og at entegere dem sammen.

Jeg har brugt 3 maleri til min animation .
Jeg har valgt 3 billeder som at vise forskellige årgange.

Første billed: The Three Musicians by Illustration by Walter Tyndale

Anden Billed:  A Rehearsal on the Sly by Ernest Gustave Girardot

Tredje Biled: The fifer by Edouard Manet.

Alle tre billeder viser forskeliger årgang i forskellige steder i verden. Jeg ville gerne vise at musik er en ting som man kan se hele verden og hele tiden. Sidste billed viser mere dybt maling. Man kan se tydeligt en rigtigt maleri.

Jeg ville gerne vise i denne animation at der var altid musik i vores historien. Dette historiske billeder og musik kan vise vores musik verden med en sjovt måde.

Jeg er ikke så dygtig til adobe animate, derfor har jeg valgt standart animation i min opgave.

Du kan se min animation her. Den hedder 3 arts med musik.