kasim
kara

ANIMATION WORKSHOP – UGE 48

ANIMATION WORKSHOP – UGE 48

Arbejdsproces

Jeg har startet at lave srtoryboard, så jeg har tænkt at det kan godt være en lille sushi hoppe rundt. Derefter brugte jeg Adobe Illustrator til at lave et vektor til at få billede. Så man skal regne hvor mange frames der skal være og hvordan man skal lægge historien. Når jeg var færdig med vektor, så man gemmer den som png billeder.

Når PNG-filen er klar, startede jeg at arbejde med html file. Jeg skulle sætte hvor mange frames der er og hvor mange sekunder skal vises.

Reflektioner
Jeg er godt til at arbejde med adobe illustrator. Men det var første gange, skulle jeg lave animation i adobe. Jeg synes faktisk at det var en sjov og kreative workshop. Det er også en god idé, at det er individuel.

Jeg kender godt html og css, men det er første gang at jeg har lavet en animation i html.

Du kan se min animation her.
Klik til at se min animate