ARM

ARM har ekspertise indenfor fødevaresikkerhed via biologiske og innovative dyrkningsmetoder og arbejder også med uddannelse og sundhed. ARM driver et sundhedscenter i lokalområdet og oplyser via Community-Led Total Sanitation-metoden om bakterier og sygdomspredning.

Tillidsbaseret samarbejde siden 1997
ARM motiverer landsbybeboerne til at ændre praksis, konstruere latriner og at få hele landsbyen til at samarbejde om at blive ”open-defecation-free” (ODF). ARM har ligeledes fokus på at give uddannelse til udsatte og sårbare børn på en grundskole, herunder oplysning og samarbejde med forældre. ARM er ansvarlig for at drive den nationale børnerådgivningstelefon ChildLine, en kapacitet ARM aktivt bruger i deres arbejde med børnerettighedsklubber for børn i 4. og 5. klasse – både på ARMs egen skole samt via samarbejde med 20 andre skoler i kommunen. Børnene er via børnerettighedsklubberne ”forandringsagenter” og er med at sikre egne og andres rettigheder. Piger og kvinder er et særligt hensyn i ARMs generelle arbejde.
Vores projekter
Aktion Børnehjælp arbejder for at sikre en tryg barndom for fattige og marginaliserede børn i Sydøstindien. Gennem projekter med fokus på uddannelse, rettigheder, sanitet og sundhed støtter Aktion Børnehjælp udsatte børn og befolkningsgrupper i Indien. Ved at involvere lokalsamfundet skaber vi lokal forankring og ejerskab fra start til slut. Det gør, at projekterne bliver bæredygtige og langtidsholdbare. Alle projekterne drives i tæt samarbejde med lokale samarbejdspartnere i Indien, som kender lokalområdet og befolkningen godt.
Familier bekæmper fejlernæring
Familier bekæmper fejlernæring
Vi arbejder på at forbedre fødevaresikkerhed og sikre den ernæringsmæssige sundhed hos børnefamilier i delstaten Orissa.
Bedre sanitet giver bedre sundhed
Bedre sanitet giver bedre sundhed
I delstaten Orissa skal uddannelse begrænse besørgelse i det fri, da det har vidtrækkende sundhedsskadelige konsekvenser for hele samfundet.
Støt vores projekter
Aktion Børnehjælp arbejder for, at fattige og udsatte børn og unge i Indien får mulighed for en god barndom og skolegang.