Bliv fadder

Gennem Aktion Børnehjælp kan du støtte udsatte børn og unge ved at blive fadder. Vi har fire typer fadderskaber, som du kan læse mere om herunder.
Hvad er en fadder?
At være fadder er det samme som at være sponsor.

Som fadder i Aktion Børnehjælp støtter du et barn eller en gruppe af børn med undervisning, bøger og sundhedstjek. Hvis barnet bor på børnehjem eller kostskole, støtter du også med husly, mad og tøj. Når du er fadder, støtter du barnet, så længe du kan. Bliver du nødt til at stoppe din støtte, gør vi vores bedste for at finde en anden fadder.

Sunde børn
De har fået hjælp
Læs historier om nogle af dem, der har fået hjælp gennem fadderskabetprogrammet, lige her:
Aktion Børnehjælps fadderskabsprogram
Aktion Børnehjælps fadderskabsprogram startede i 1971. I de sidste 50 år har vi derfor kunnet hjælpe flere tusinde børn i Indien via fadderskaber. Alle børn, der modtager støtte gennem Aktion Børnehjælps fadderskabsprogram, kommer fra fattige og socialt udsatte familier i delstaten Tamil Nadu i det sydlige Indien. Her samarbejder vi med syv lokale organisationer om fadderskaber både i millionbyernes slum og i de fattige landdistrikter. Målet er at hjælpe fattige børn  med uddannelse og sundhed, så de kan få en tryggere opvækst, håb for fremtiden og muligheden for et bedre liv.
Kanyakumari

Vores fadderskabspartnere

dynello-AB
dokument-AB
Moonchild-AB
bornholmyoga-AB
bluepack-AB
bodysds-AB
charity-AB
copenhagen-AB
frontavenu-AB
epay-AB
iss-AB
startpakke-AB
Moneybanker-AB
kahrius-AB
nordea-AB
kbh-AB
blomster-AB
Merkur-AB
sengnu-AB
movementor-AB
donaid-AB
sammenling-AB
moonstar---AB
VIL DU HAVE VORES NYHEDSBREV?

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Følg med i vores projekter

Én gang om måneden modtager du Aktion Børnehjælps nyhedsbrev med artikler om Indien, status på vores projekter, invitationer til events m.m.
Nyhedsbrevet kan altid afmeldes igen.

    Læs mere om Privacy Policy
    Vil du være med?

    Ambassadører